Rafailovići,stanovi 100m od mora

Opis

Novi objekat u srcu Rafilovića – na minut od mora!!!

Objekat teži svojom savremenom arhitekturom, karakteru urbanog gradskog prostora – mediteranskog duha.
Oblikovanje objekta kao i materijali su u skladu sa visokim principima u građevinarstvu. U cilju očuvanja identiteta mediteranskog ambijenta biće primjenjeni prirodni lokalni građevinski materijali, kao sto su kamen za oblikovanje fasade. Takođe prostor će biti obogaćen zelenilom, stablima masline i zelene prirodne površine.

Renomirani gradjevinski investitori, garantuju svojim uvaženim klijentima sigurnost, kvalitet i rentabilitet za njihovu investiciju – po principu “ključ u ruke”.
Reference objekti u Budvi i Bečićima svjedoče o visokom standardu.

Objekat raspolaže sa:
recepcijom, kafeterijom, tri nivoa garaža, garaže sa liftom, 3 lifta, P + 8 etaža, pogled na more i mnogo više, što omogućuje budućem vlasniku opušten život.

Investitor počinje sa radovima 1. oktobra 2019. Struktura stambenih jedinica je odlična, tako da uvaženi klijenti mogu da biraju izmedju 74 razlicitih jedinica:

U ponudi su:

  • Garsonjere od 22 m2 – 42 m2

  • Jednosobni stanovi od 39 m2 – 66 m2

  • Dvosobni stanovi od 69 m2 – 93 m2

Cijene stanova variraju od 1.800 €/m2 do 2.400 €/m2 u izgradnji, sa benefitom odloženog plaćanja i oslobađanjem kupca od poreza, kroz kupovinu direktno od investitora.

Za sve dodatne informacije o raspoloživosti stanova, načinu plaćanja, te ukoliko želite da pogledate projekat možete da nas pozovete na: 067205152 ili 067232167. Takođe, ako ste u blizini posjetite nas u zanatskom centru, preko puta hotela Moskva, na glavnim semaforima.

Lokacija