Rafailovići, luksuzni stanovi u novom kompleksu

Opis

Na prodaju su luksuzni stanovi u novom kompleksu sa kondo modelom poslovanja u Rafailovićima. Svi stanovi su opremljeni nameštanjem i opremom u skladu sa standardima koji u hotelijerstvu važe za hotele kategorije 4-5 zvezdica. Kompleks se sastoji od 63 apartmana – 50 apartmana je u prvom redu do mora i 13 apartmana gleda na baštu i otvoreni bazen kompleksa, i raspolaže sa sljedećom strukturom stanova i garaža:

Savremeno dizajnirani stanovi sadrže prostrane dnevne sobe sa luksuznim kuhinjama, udobne i tihe spavaće zone, savremena kupatila i balkone sa prozračnim kliznim portalima. Svi stanovi imaju klima uredjaje, Wi-Fi internet, televiziju i sve ostale neophodne uredjaje za svakodnevni boravak u apartmanima. Kupatila su sa podnim grijanjem.

Budući vlasnici stanova moći će koristiti sve usluge kompleksa: usluge konsijerža, recepcije 24 časa, parking, vešeraj, hemijska čistiona. Takođe su dostupne usluge organizovanja transfera sa i do aerodroma, izleti, iznajmljivanje automobila, jahti, helikoptera, organizacija raznih proslava u okviru kompleksa i van njega.

U ponudi su:

  • Garsonjere površine 45m2, 46m2

  • Jednosobni stanovi površine 57m2

  • Dvosobni stanovi površine od 78m2 do 123m2

  • Trosobni stanovi površine 138m2

  • Parking mjesta površine 12 m2 u zatvorenoj garaži sa auto liftom

Lokacija